ΓΚΟΥΤΖΙΑΜΑΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Γεννήθηκε στη Κοζάνη το 1970. Το 1996 αποφοίτησε από το Τεχνολογικό Ίδρυμα Σερρών, ΣΤΕΦ, Τμήμα Δομικών Έργων. Συνέχισε τις σπουδές  στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ΑΠΘ, Ελλάδα και το 2003 απέκτησε το δίπλωμα του Αρχιτέκτονα Μηχανικού. Από το 2003 διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στην Σιάτιστα Κοζάνης και από το 2008, σε συνεργασία με τον Φίλιππο Παπαπέτρου, ιδρύουν τους Μ5architects με έδρα τη Θεσσαλονίκη και με παραρτήματα γραφείων στην Κύπρο και στην Σιάτιστα Κοζάνης.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Γεννήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου το 1978. Αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ, Ελλάδα το 2002. Συνέχισε τις σπουδές του στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Αρχιτεκτονικής Τοπίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ από το οποίο πήρε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα του το 2005. Από το 2003 διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στην Κύπρο και από το 2008, σε συνεργασία με τον Μιχαήλ Γκουτζιαμάνη, ιδρύουν τους Μ5architects με έδρα τη Θεσσαλονίκη και με παραρτήματα γραφείων στην Κύπρο και στην Σιάτιστα Κοζάνης.